Team

Marijke

Eigenaresse
Huidspecialist (2004)
Visagist

Mijn naam is Marijke Dikkerboom, 39 jaar en ik ben de trotse eigenaresse van Marijke Huidinstituut. Na mijn opleiding tot schoonheidsspecialist heb ik de eerste drie jaar in een gerenommeerde schoonheidssalon gewerkt. Daar heb ik veel geleerd maar zag ook nog veel kansen. 

In juni 2007 ben ik Beautysalon Marijke op een zolderkamer aan huis gestart en behandelde soms maar een paar klanten in de week. Die knusse zolderkamer voldeed voor de opbouw van mijn bedrijf maar voor een verdere professionalisering heb ik een pand gekocht en ben ik in 2010 verhuisd naar een nieuwe en ruimere locatie samen met mijn eerste personeelslid. Het voelde als een eerste belangrijke stap! ‘It Giet oan’ zoals we in Friesland zeggen. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een prachtig instituut en bieden we met een specialistisch team meerdere behandelingen en specialismen aan op hoog niveau. 

Ellen

Huidspecialist (1998)
Visagist

Ik ben Ellen de Vries, 41 jaar, getrouwd en moeder van 3 kinderen. Ik mag dit mooie vak al meer dan 20 jaar uitoefenen. De laatste jaren zijn mijn interesses voor de huidverbetering en specialismen toegenomen. Toen ik mij 4 jaar geleden bij team Marijke gevoegd heb, kreeg ik dan ook de kans om me te ontwikkelen en specialiseren op dit gebied. Blij met deze persoonlijke groei, voer ik de behandelingen met passie uit. Kortom mijn doel is het behalen van mooie resultaten en een stralende huid!

Geke

Huidspecialist (2009)
Visagist

Mijn naam is Geke Holwerda. Ik woon samen met Jeroen in de Westereen en zijn de ouders van Haaye  en Silke. 
Sinds 2010 werk ik met veel enthousiasme voor Marijke in haar mooie salon in Hurdegaryp. Ik vind het leuk om met mensen te werken en ze laten stralen. Het geven van een totaal pakket van huidverzorging en huidverbetering met als basis ontspanning en welzijn is mijn uitgangspunt. Als de huid dan zichtbaar mooier wordt en men met een lach de deur uit gaat, geeft mij dat een voldaan gevoel.
Tevens heb ik de specialisatie acne behaald en zijn we aangesloten bij de ANBOS. Hierdoor kunnen behandelingen bij mij vergoed worden door de zorgverzekering.

Wilma 

Medisch Pedicure (2007)

Ik ben Wilma Bouma. Voordat ik pedicure werd ben ik jaren werkzaam geweest als ziekenverzorgende. Werken met mensen vind ik erg mooi. Daarom was de stap om pedicure te worden niet zo groot.   
 

Iedereen kan een reden hebben om naar de pedicure te gaan. Van jong tot oud kan op de pedicure stoel komen zitten en dat vind ik erg leuk. Want voetverzorging is voor iedereen belangrijk. Vindt u het belangrijk om uw voeten te laten verzorgen, of is er een medische reden dat u bij mij komt (reumatische of diabetische voet).Het is allemaal mogelijk en behandelingen kunnen  vergoed worden door de zorgverzekeraar. 

Sinds 2007 ben ik medisch pedicure. Ik ben lid van provoet en sta ingeschreven in het KRP. Dit is het Kwaliteitsregister voor pedicures. Voor mij is het belangrijk om geregistreerd te staan, want kwaliteit bieden vind ik heel belangrijk. 

In december 2019 was ik 12,5 jaar medisch  pedicure en ik werk met heel veel plezier in het team van Huidinstituut Marijke. Dit hoop ik nog lang te blijven doen.

In 2020 richt ik mij op een nieuw middel tegen schimmelnagels.(Mycose)

Een veelkomend, hardnekkig probleem waar u voor terecht kunt!