Team

Marijke

Eigenaresse
Huidspecialist (2004)
Visagist

Mijn naam is Marijke Dikkerboom, 39 jaar en ik ben de trotse eigenaresse van Marijke Huidinstituut. Na mijn opleiding tot schoonheidsspecialist heb ik de eerste drie jaar in een gerenommeerde schoonheidssalon gewerkt. Daar heb ik veel geleerd maar zag ook nog veel kansen. 

In juni 2007 ben ik Beautysalon Marijke op een zolderkamer aan huis gestart en behandelde soms maar een paar klanten in de week. Die knusse zolderkamer voldeed voor de opbouw van mijn bedrijf maar voor een verdere professionalisering heb ik een pand gekocht en ben ik in 2010 verhuisd naar een nieuwe en ruimere locatie samen met mijn eerste personeelslid. Het voelde als een eerste belangrijke stap! ‘It Giet oan’ zoals we in Friesland zeggen. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een prachtig instituut en bieden we met een specialistisch team meerdere behandelingen en specialismen aan op hoog niveau. 

Ellen

Huidspecialist (1998)
Visagist

Ik ben Ellen de Vries, 41 jaar, getrouwd en moeder van 3 kinderen. Ik mag dit mooie vak al meer dan 20 jaar uitoefenen. De laatste jaren zijn mijn interesses voor de huidverbetering en specialismen toegenomen. Toen ik mij 4 jaar geleden bij team Marijke gevoegd heb, kreeg ik dan ook de kans om me te ontwikkelen en specialiseren op dit gebied. Blij met deze persoonlijke groei, voer ik de behandelingen met passie uit. Kortom mijn doel is het behalen van mooie resultaten en een stralende huid!